25 år med Sigurd og Bjørnen Bjørn

Sigurd optræder med fortællinger om Bjørnen Bjørn

Tidspunkter

Se dit -program her

Fredag 3/11 kl. 13.00-13.20

Sted

På udstillers stand: C2-006

overskrift

Genre

Børnebøger

overskrift

Type

Performance

overskrift

Sigurd har sammen med den velkendte Bjørnen Bjørn været trofast underholdning for de små i Sigurds Bjørnetime. I år fejrer de 25 års-jubilæum sammen.

250 tv-programmer, 50 bøger, 40 albums og mere end 3000 koncerter er det blevet til for den folkekære musiklegende og forfatter.

I anledningen af Bjørnen Bjørns jubilæum udgiver vi nu fire helt nye bøger om den populære bamse. Tre papbøger til de allermindste, skrevet involverende, så børnene kan være med til at finde forskellige elementer på de dejlige illustrationer af Jørgen Eivind Hansen. Derudover har Sigurd skrevet en række nye fortællinger og godnathistorier om Bjørnen Bjørn, der udkommer i samlingen Bjørnen Bjørns godnathistorier sammen med et udvalg af de oprindelige fortællinger, der vil vække genkendelse hos nutidens børns forældre.

Deltagende forfattere

Sigurd Barrett

overskrift
Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.