ARBEJDSLIVS-REVOLUTION OG FYRAFTENSBAJER. Hakon Mosbech viser vejen til et radikalt bedre arbejdsliv.
Vi bruger de fleste af vores vågne timer på jobbet. Men den måde, vi arbejder på, er på væsentlige områder i stykker. Og det får mennesker til at gå i stykker. Men der findes en bedre vej. Med udgangspunkt i førende forskning, nytænkende arbejdspladser og inspirerende personlige fortællinger fra sin aktuelle bog Vågne Timer udfordrer journalist og forfatter Hakon Mosbech en række sejlivede myter om arbejdslivet og giver et bud på, hvordan vi vender skuden.
Her taler han også med Camilla Hansen, der har skabt en restaurant, der vendte den måde, man arbejder på, helt på hovedet, så de ansatte har det virkelig godt. Først da de jagtede dét mål – med tredages arbejdsuge, mindre pres og mere respekt i køkkenet – vandt de Michelin-stjernen.
Hakon signerer efter showet og Zetland byder på en fyraftensbajer.
Scenedeltager
Moderator/interviewer
Camilla Hansen
Standplads
C3-012



og vælg