Det som ingen vil vide – en mors bekendelser af Henriette Borup Borregaard

Debuterer som forfatter

Tidspunkter

Se dit -program her

Fredag 3/11 kl. 14.00-14.30

Sted

På udstillers stand: ESYD-010

overskrift

Genre

Skønlitteratur

overskrift

Type

Interview

overskrift

Forfatter Henriette Borup Borregaard i samtale med Finn Wiedemann, cand.mag. i dansk og kulturstudier med meget mere.

Det som ingen vil vide – en mors bekendelser er en humoristisk og ærlig roman særligt for kvinder og mødre, der ønsker at underholdes med alt det som ingen vil vide om graviditet, hormoner, kropsvæsker, mødregrupper, hårtørrerens mange funktioner og alt det skønne – og uskønne –  derimellem. Samtidig er det en fortælling om svære valg og om at vende hjem til provinsen.

Henriette Borup Borregaard (f. 1986) er selv født og opvokset i udkanten af Danmark mellem hav og fjord. Selvom hun er flyttet fra fødebyen, er hun stadig bosiddende i provinsen og har to vidunderlige børn. Forfatteren er uddannet Cand.it. fra Aalborg Universitet. Det som ingen vil vide – en mors bekendelser er forfatterens debutroman.

Deltagende forfattere

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.