Detektivinterview med Anne-Sophie Lunding-Sørensen

Hør om vild, varm og underholdende detektivroman

Tidspunkter

Se dit -program her

Fredag 3/11 kl. 18.00-18.20

Sted

På udstillers stand: C2-006

overskrift

Genre

Type

Interview

overskrift

Hør Anne-Sophie Lunding-Sørensen fortælle om Drengen i mørket, hvor vi for første gang møder vores allesammens nye yndlingsdetektiv, Vivian Storm, der er advokat, i tidlig overgangsalder, liberalist og grundlægger af Storm Consulting, et detektivbureau i Sydhavnen. Storm har et hemmeligt crush på sin assistent, den smukke Bjørn Molin, som er antropologistuderende med specialeblokering og kæreste med Anders.
Makkerparret Storm og Molin får en opgave, hvor de skal finde en forsvunden halvbror til den hovedrige polske arving Olga Draga. Eftersøgningsarbejdet i København bringer Bjørn og Vivian i selskab med hjemløse immigranter, sugar datere, pushere og magtfulde mænd, der tænder på chem sex. Og det fører Vivian til Polen, hvor sporene fører tilbage til 90’ernes røverkapitalisme, prostitution og hemmelige abortrejser til Danmark.

Deltagende forfattere

Moderator/interviewer

Sarah Iben Almbjerg

overskrift
Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.