Drømme for Danmark m. Zainab Nasrati

Mød nuancerne i Danmark

Tidspunkter

Se dit -program her

Søndag 5/11 kl. 12.00-12.45
Søndag 5/11 kl. 14.00-14.45

Sted

På udstillers stand: ESYD-006

overskrift

Genrer

Typer

Foredrag

,

Workshop

overskrift

Zainab Nasrati er fast huspoet i Poesiens Hus og bruger poesi som litteraturaktivist, når hun åbner fortællerum for dem, der har fortællinger, som er vigtige at fortælle og få fortalt. Zainab har bl.a. lige afsluttet Poesiens Hus’ projekt FORTÆLLINGENS MAGT.

Poesiens Hus besøgte i et samarbejde med forfatterne Lone Aburas, Morten Pape og Haidar Ansari, samt Gyldendal, unge frihedsberøvede, og hjalp dem gennem skrive workshops med at begynde at finde netop deres stemme og historie.

På Bogforum sætter Zainab igennem samtale og oplæsning fokus på ‘Drømme for Danmark’ – en udgivelse hun startede for snart 10 år siden, som nu skal genbesøges og drømmes på ny.

 

Udstiller

Følg os

overskrift

overskrift

Standplads

ESYD-006

overskrift
Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.