Eksperimental Forlag – aktivitet

Digtoplæsning: Poesofi, samfund

Tidspunkter

Se dit -program her

Fredag 3/11 kl. 13.00-14.00
Lørdag 4/11 kl. 14.00-15.00

Sted

På udstillers stand: F4-006

overskrift

Genre

Kunst og kultur

overskrift

Type

Performance

overskrift

Digtoplæsning af Jim  Bjerregaard som leger med sproget, og på trods af at man føler, at der er noget på færde, er der en lethed over digtene. Bedst er det, når sproget i en slags søvndrukken stream of consciousness får lov til at udfolde nye ordpåfund, hvilket også er der, hvor Bjerregaards humoristiske åre træder bedst frem.

Digte om eksistentielle overvejelser, humor og filosofisk tæft, der kredser om de personlige oplevelser af verden og mennesker. Alt sammen med et let og venligt samfundskritisk blik på nutiden. Emner: samfund, forbrugersamfund, velfærdssamfund, aldersforskelle, sociale medier, tiden, samfundsforhold, naturen, oplevelser, naturoplevelser.

Man kan opleve Jim Nydam Bjerregaard  i en akustisk koncert med sit band, De lysende såle (Vindere af VM i ROCK 2023) med digte fra sine udgivelserBella Scenen lørdag kl. 17.00.

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.