Følelsen af demokrati m. forfatter Andreas Lloyd

Poesiens værksted - skriv og skab med Poesiens Hus

Tidspunkter

Se dit -program her

Lørdag 4/11 kl. 11.00-11.30
Lørdag 4/11 kl. 13.00-13.30

Sted

På udstillers stand: ESYD-006

overskrift

Genre

Debat

overskrift

Typer

Foredrag

,

Workshop

overskrift
Mærk demokratiet på din egen krop!
For mange af os er demokrati blevet en tilskuersport, hvor vi følger med i, hvad der foregår på rådhuset eller Christiansborg. Med afsæt i sin bog “Følelsen af demokrati” fortæller forfatteren Andreas Lloyd om sine egne erfaringer om at være demokratisk nybegynder, der egentlig allerede havde givet op, til at være klimaaktivist, debattør og meget mere. Og han leder an i en kort workshop, hvor vi sammen vender demokratier på hovedet og gør det til en deltagersport, så det kan mærkes med hele kroppen.

Med sin brændende, ærlige, levende, foruroligende og til tider skævt morsomme bog ‘Følelsen af demokrati’, inviterer Andreas Lloyd dig til at være en af boblerne i demokratiets store surdej.

Udstiller

Følg os

overskrift

overskrift

Standplads

ESYD-006

overskrift
Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.