Fortælleteater – Dina Gellert fortæller Leopold

Fortælleteater: Den dag Leopold blev ond

Tidspunkter

Se dit -program her

Fredag 3/11 kl. 11.30-11.45

Sted

På udstillers stand: B4-015

overskrift

Genre

Børnebøger

overskrift

Type

Performance

overskrift

Oplev en helt ny måde at fortælle historier på!
Den fantastiske historie kommer her til live i Fortælleteatret. Det er en magisk måde at involvere både børn og voksne i sammen at opleve og fascineres af magien ved den mundtlige fortælling.

Forfatter til Leopold-bøgerne, Dina Gellert, fortæller om den dag da Leopold vågnede og følte sig underlig til mode. Det boblede i hovedet og kildede i grisetæerne – men han var hverken glad, ked af det eller sur. Han var blevet… ond! Det er ikke altid nemt at forstå, hvorfor man pludselig bliver ond i sulet. Men som regel er der en god forklaring.
Et herligt gensyn med Leopold, og en oplagt mulighed for at tale med hinanden om drilleri og det at være søde ved hinanden!

Oplæsningen varer ca. 15 min.

Deltagende forfattere

Dina Gellert

overskrift
Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.