Gretelise Holm og Steen & Lisbeth Bille

Gretelise Holm, Steen Bille og Lisbeth Bille

Tidspunkter

Se dit -program her

Søndag 5/11 kl. 15.30-16.00

Sted

På udstillers stand: C2-014

overskrift

Genre

Type

Interview

overskrift

Interview med Gretelise Holm, Steen Bille og Lisbeth Bille 

Lisbeth Bille og Steen Bille står bag ‘Den døde diplomat’, som er første bind i den humoristiske krimiserie P-vagterne – om fire usandsynlige helte i gule veste, der roder sig ud i mordopklaringer, mens de skriver biler, drikker kaffe, finder forsvundne hunde og vokser tættere og tættere sammen.

Gretelise Holm (f. 1946) er en af de mest læste danske krimiforfattere. Hun er også kendt som en prisbelønnet og samfundsengageret journalist med særlig interesse for retspolitik, køn og ligestilling. Hun har vundet flere priser for sine spændingsbøger. Hendes krimiserie CONNIES KRISECAFE røg straks ind på bestsellerlisten med den første sæson SMUKKE MAND. Serien er skrevet eksklusivt til Mofibo, og serien er eminent indlæst af skuespilleren Mathilde Eusebius.

 

Deltagende forfattere

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.