Hør om Femlingerne – med Anders Morgenthaler og Mikael Wulff

Allan, Allan, Allan, Allan og Allan ... på scenen

Tidspunkter

Se dit -program her

Fredag 3/11 kl. 10.40-11.00
Fredag 3/11 kl. 11.40-12.00

Sted

På udstillers stand: C2-006

overskrift

Genre

Børnebøger

overskrift

Type

Foredrag

overskrift

Optræden med Anders Morgenthaler, Mikael Wulff og Pernille Bønløkke. Luk vinduerne! Lås dørene! Gem dine elskede kæledyr og værdifulde ejedele! Her kommer endnu et eventyr med de bindegale, ekstatiske, evigt sitrende femlinger!

En dag da Allan, Allan, Allan, Allan og Allan er i gang med at samle ingredienser til en smoothie, der kan udløse akut forældreallergi, kommer de til at kidnappe en meget gammel dame ved navn Hjørdis. Hun ligner ved første øjekast en helt almindelig pensionist, der elsker fyldte chokolader og billedalbum med nuttede børnebørn, men det viser sig hurtigt, at Hjørdis ikke er en hvilken som helst olding. Før femlingerne har set sig om, har den gamle dame både startet et rockerslagsmål, smadret et advokatkontor og næsten savet en uskyldig teenager midtover.

Deltagende forfattere

Moderator/interviewer

Pernille Bønløkke

overskrift
Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.