Interview med Jeanette Øbro – af Rikke Viemose

Øbro interviewes om sin roman 'En nat i august'

Tidspunkter

Se dit -program her

Fredag 3/11 kl. 17.20-17.40

Sted

På udstillers stand: C2-006

overskrift

Genre

Skønlitteratur

overskrift

Type

Interview

overskrift

Jeanette Øbro fortæller om sin nye roman, ‘En nat i august’. I bogen møder vi Stefanie, der vil være jordemoder, selvom hun både er bange for nåle og for at der skal ske noget forfærdeligt med kvinder og børn. Og det gør der en dag, kort tid før Stefanie er færdiguddannet. Der sker en obstetrisk katastrofe. I stedet for at være jordemoder bliver Stefanie forfatter, for det er der ingen der kan dø af. Men 22 år efter indser hun, at hun er nødt til at forsøge at blive jordemoder igen, selvom det er i en tid, hvor mange jordemødre flygter fra fødegangene.

’En nat i august’ er en fortælling om at gå itu og kæmpe for at heles og om at opdage, hvordan fortiden kan være en nøgle til at finde ro. En medrivende fortælling om tilværelsens højeste tinder og dybeste dale på fødegangen.

Deltagende forfattere

Jeanette Øbro

overskrift

Moderator/interviewer

Rikke Viemose

overskrift
Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.