Interview med Jesper Wung-Sung – af Anne Sophia Hermansen

Wung-Sung interviewes om sin bog 'Ud af ti mænd'

Tidspunkter

Se dit -program her

Lørdag 4/11 kl. 14.00-14.20

Sted

På udstillers stand: C2-006

overskrift

Genre

Skønlitteratur

overskrift

Type

Interview

overskrift

Forfatteren Jesper Wung-Sung fortæller om sin bog, ‘Ud af ti mænd’, der handler om manderollens forandring. Wung-Sung retter et knivskarpt blik på ti forskellige mænd, der ud fra hver sin livsbane og -situation lever og agerer i en foranderlig verden. Vi møder den forsmåede mand, den glemte, den utro, den fraskilte, den opblæste og den glade mand med videre i en kakofoni af livsveje og udfordringer i en tilværelse, hvor forventningen er, at manden følger med. Der bliver stillet skarpt på mandens liv, på forholdet til andre mænd, kvinder og børn, på generationskløfter, på kærlighed og kærlighedsophør, utroskab og umulig, akavet samvær, på bevægende og vidtløftige øjeblikke og meget andet.

Deltagende forfattere

Moderator/interviewer

Anne Sophia Hermansen

overskrift
Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.