Legeakademiets legeområde

Slap af med sanselege, byg med Plus-Plus og tegn

Tidspunkter

Se dit -program her

Fredag 3/11 kl. 10.00-18.00
Lørdag 4/11 kl. 10.00-18.00
Søndag 5/11 kl. 10.00-18.00

Sted

På udstillers stand: B3-010, B6-001

overskrift

Genre

Anden

overskrift

Type

Andet

overskrift

Legeakademiet er for første gang nogensinde at finde på Børnenes Bogforum. Vi er glade for, at vi kan byde jer velkommen på vores to vidt forskellige stande. Én stand til børn, der trænger til at brænde krudt af – og én stand til børn, der har brug for at sidde roligt og fordybe sig lidt med en hyggelig aktivitet.

Trænger I til en lille pause fra alt det dejlige bogkiggeri? Så kig forbi Legeakademiets legeområdet på stand B3-010,  hvor du og dit barn kan bygge med Plus-Plus BIG, ae en giraf eller en slange, lave tegninger og slappe af med nogle rolige sanselege, hvor I kan gå på opdagelse i vores sansebakker med farvede ris.

Er gassen langt fra gået af ballonen og trænger dit barn til at krudte lidt af? Så kig forbi stand B6-001, hvor du finder vores kæpheste-forhindringsbane. Her får dit barn udleveret en kæphest- eller dino og skal derefter bevæge sig igennem vores kæpheste-forhindringsbane, hvor der skal rides i slalom, balanceres med mere. Alle børn for selvfølgelig udleveret et diplom efter gennemførelse af banen.

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.