Mink-interview med Mathilde Walter Clark – af Lea Wind-Friis

Det sidste hun ville, var at skrive en bog om mink

Tidspunkter

Se dit -program her

Fredag 3/11 kl. 16.40-17.00

Sted

På udstillers stand: C2-006

overskrift

Genrer

Type

Interview

overskrift

DET ER EFTERÅRET 2020. Isoleret i sit hjem sidder forfatter Mathilde Walter Clark og ser på, da den nationale minkaflivning ruller over tv-skærmen. I forgrunden står en mand og græder, men hendes blik kan ikke løsrive sig fra det der foregår i baggrunden.
Billederne stemmer ikke med den historie der bliver fortalt, den vi senere har lært at kende som ”minksagen”. Det sidste hun ville, var at skrive en bog om mink. Men hun går i gang med at lede efter svar som var der tale om en kriminalgåde. Optrævlingsarbejdet fører hende ud i verden og tilbage i tid. Forbi de amerikanske gaskamre, korruption i Kina og danske forskere der ved hvordan man slanker en mink, for at ende dér hvor historien begyndte for længe, længe siden: Hos to rastløse mænd på en lille ø ud for Canadas kyst.

Det blinde øje handler om den nationale minkaflivning, om mediedækningen – og om alt det man finder ud af hvis man stiller nogle andre spørgsmål.

Deltagende forfattere

Moderator/interviewer

Lea Wind-Friis

overskrift
Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.