Ordforbindelser m. Margrethe N. Sørensen

Skriv og skab med kunstnere fra Poesiens Hus

Tidspunkter

Se dit -program her

Fredag 3/11 kl. 12.00-16.00

Sted

På udstillers stand: ESYD-006

overskrift

Genrer

Type

Workshop

overskrift

Margrethe er del af Poesiens Hold, og laver denne fredag ORDFORBINDELSE workshop, hvor du via kunstens mange greb finder vej til din egen og naturens stemme. Workshoppen har fokus på natur og klima.

Ordforbindelser er en radikal forestillingskraft, der aktiveres, når unge mennesker går sammen med hinanden og professionelle kunstnere for at udforske og udvide vores forståelse af verden i fællesskab. Ordforbindelse er Danmarks største verdensmålsprojekt med unge og litteratur i centrum, og viser hvordan kunsten kan åbne nye samtaler, nye møder, nye forbindelser.

Margrethe skaber tegneserier, maler landskaber, er stifter af POESIENS TIDSSKRIFT, og skriver tekster der blander sprog og form.

Udstiller

Følg os

overskrift

overskrift

Standplads

ESYD-006

overskrift
Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.