Vind bog og bobler

Vind bog og bobler

Tidspunkter

Se dit -program her

Søndag 5/11 kl. 15.00-15.15

Sted

På udstillers stand: C4-002

overskrift

Genre

Anden

overskrift

Type

Andet

overskrift
Søndag kan du vinde Lysningen og Gud i en kakerlak af Alexander Carnera og Skrald – Klimakrisens modbilleder redigeret af Anne Elisabeth Sejten.
Lysningen er en inderlig og bevægende dagbog: et forsøg på at genvinde en tro på livet gennem skriftens helende kraft. Gud i en kakerlak samler en række strejftog ind i grænselandet mellem liv og skrivning.
Skrald. Klimakrisens modbilleder udforsker affaldets historier. I litteratur, kunst og medier dannes modbilleder, der skubber til vores virkelighedsforståelse. Kunst og æstetisk tænkning kan nære både civilisationskritik og håb om forandring. Denne kompleksitet folder sig ud, når bogens forfattere analyserer film, videoer og romaner.
Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.