AlfaSavanna – forfatter

Genre

Fagbøger

overskrift

Rasmus har skrevet 3 bøger om ledelse, og har 3 mere på vej.  Bog 1 ligger på Amazon og Saxo (The Beast), Bog 2 (udkommer i november som er fortsættelsen af bog 1), og Bog 3 (En medarbejders guide til empowerment og tillid fra chefen), ligger på Amazon og Saxo om en uge.

Efter 25 år i topledelse for nogle af de største virksomheder i verden hvor Rasmus boede i 10 forskellige lande og lavede diverse turnarounds and new business unit setups, satte han sig ned under corona pandemien og skrev 6 bøger om ledelse.  Efter selv at være offer og vidne til chefer der mobber, intimidere og udskammer, handler de første 2 bøger om den mørke leder (The Dark Triad). Hvordan de leder, og hvor meget de ødelægger andre mennesker på arbejdspladsen.  Også derfor næsten 80% af alle medarbejdere verden over mistrives og er uengagerede i deres job.  De først to bøger, som er på engelsk, er meget hård læsning for de sarte sjæle da de handler om ALLE de mørke ledere som gør, at verden og virksomheder ligger i konstant kaos, og medarbejdere er stressede til tænderne.  Men bøgerne giver en forståelse for HVORFOR lederene er som de er, sådan at DU som læser kan forstå hvad du skal gøre for ikke at blive stresset og mistrives, men i stedet kan gå glad på arbejde hver dag i 40 år.

Bog 3 som udkommer på dansk denne uge 1.nov.2023, handler så om HVORDAN du kan arbejde UNDER dysfunktionelle ledere som aldrig lytter til medarbejderne, altid tromler sit eget igennem, og kører en intens micromanagement på alt og alle.  Det handler om at LEDE OPAD.

Rasmus har villet skrive disse bøger siden han første gang blev udsat for mobning i folkeskolen, af sin lære!

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.