Allan Tarp

Genre

Debat

overskrift

Allan Tarp er en postmoderne mirakel-forsker, der bruger dekonstruktion til at genfortrylle verden. Med udgangspunkt i Oplysningstidens to republikker, den amerikanske og den franske, har han designet forskningsparadigmet ‘Difference Research’, der blander fransk skepsis og amerikansk pragmatisme med eksistentialismens krav om, at eksistens går forud for essens. Begrebs-arkæologi dekonstruerer herskende traditioner for at afdække forskelle, der gør en forskel i matematikken og i undervisningen. Mikro-læseplaner videreudvikler børns og unges eksisterende mestring af Mange, som automatisk fører til en mestring af kerne-matematikken også, blot på hovedet. Koblet med selvvalgte boglige eller praktiske halvårshold som i USA kan det gøre børn og unge mere selvhjulpne, så de senere kun har brug for få og slanke institutioner, og dermed kan undgå Europas nuværende affolkning som beskrevet i DI Business 14.7.2022.

Allan Tarp publicerer sit arbejde på MATHeCADEMY.net, på Mellemskolen.net og på MidSummer.dk samt i MrAlTarp YouTube videoer. Allan Tarp deltog også i BogForum 2022.

Allan Tarp er på LinkedIn.

 

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.