Anne Birgitte Juhl Preisler

Genrer

Anden


|,

Biografi


|,

Debat


|,

Fagbøger

overskrift

Anne B. Juhl Preisler

er opvokset i Århus. Som 19 årig blev hun international model med base i Paris. Dengang udfoldede hendes passion for det skrevne ord sig mest i dagbøgerne og de lange luftpost breve til veninden i Californien. Senere flyttede Anne til Tyskland og arbejdede 6 år hos Bodum som produkt manager. I de næste mange år blev det kun til online skrivekurser om aftenen efter arbejdet. Anne stiftede familie, og igennem 14 år boede de i Schweiz, hvor hun var familiemanager med stort M. Livet kom i vejen og drømme om at skrive blev skubbet i baggrunden.  En smuk sommeraften på en hyggelig familiebådtur blev Anne ramt af bådens skibskrue. Efter en lang indlæggelse, frygt for amputation og utallige operationer, årelang genoptræning besluttede hun sig for at det var tid at opfylde den livslange drøm.

“Jeg var egentlig gået igang med at skrive en roman, men min egen historie trængte sig hele tiden på”

Lappeløsninger når krop og sjæl skal finde et ny selvbillede. er Anne´s personlige og ærlige beretning om at komme igennem et fysisk traume, om tålmodighed og om at fejre de små fremskridt. De tankevækkede afsnit om de læringer hun har gjort sig er en rød tråd igennem bogen.

 

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.