Benjamin Koppel

Genrer

Benjamin Koppel (f.1974) er vokset op delvist i et bofællesskab i København, delvist på landevejen, hvor han var med sin musikerfar og skuespillermor på turne. Benjamin er i den grad opvokset i ’et hjem med klaver’ og kastede tidligt sin kærlighed på saxofonen. I 1992 modtog han som den første jazzmusiker Jacob Gades Legatets store pris og har siden komponeret og udgivet så mange albums, at det kræver 14 scrolles med musen at se dem alle på benjaminkoppel.com. Efter et ufatteligt antal koncerter i ind- og udland er Benjamin lige nu aktuel med showet ’Jazz&Jokes’ sammen med Lars Hjortshøj. Og ikke mindst aktuel med prisnomineringer og anerkendelser for sin personlige debutroman ’Annas sang’.

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.