Bob Katzenelson

Bob Katzenelson, f. 1960. Bob gik på Skolen for Brugskunst, grafisk linje 1984-86, men tog orlov og fik aldrig gjort uddannelsen færdig. Ansat som bladtegner på Randers Amts Avis 1986-87. Berlingske Tidende 1987-88. Aktuelt 1988-96. Freelance fra 1997 med opgaver for magasiner, fagblade, aviser, forlag og andre. Lavede illustrationer/animationer til scenografien til uropførelsen af Bent Lorenzens opera. “Kain og Abel” på Takkeloftet i Den Kongelige Opera 2006. Scenografi og kostumer til “Ragnarok” fjerde del af Nibelungens Ring af Wagner på Den Ny Opera i Esbjerg 2008. Kostumer til “Tristan og Isolde” på Den Kongelige Opera i 2010. Alle tre forestillinger i samarbejde med instruktør Stig Fogh Andersen. Bob har illustreret bøger og børnebøger. Bob skrev og tegnede børnebogen “Karla bliver i Zoo” i 2012, tegneserien “Pinocchio – The true story!” i 2022, og var en af drivkræfterne bag “Ej blot til grin – Fra bladtegningens ekkorum”  i 2023 – alle udgivet af Afart. Bob har leveret tegninger til det satiriske årshæfte “Svikmøllen” siden 1994. Fast freelancetegner for Berlingske siden 2007. Og så er han næstformand i Danske Bladtegnere.

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.