Boris Boll-Johansen

Genrer

Tegner og forfatter Boris Boll-Johansen har sit eget forlag: Klørkonge. Det har siden 2006 udgivet podcasts, ikke mindst kombineret med papirbøger. Lyd- og bogserien “Sindssygt langt ude københavnske godnathistorier” er et godt eksempel.
Nyt skud på stammen i produktionen er “myldreplakater”. Det er underholdende plakater med danske lokaliteter, foreløbig er der tre øer: Samsø, Fanø og Bornholm. I år er også kommet et piratskib med hundredvis af detaljer. Boll-Johansen er også tegneren bag plakathittet: “128 idiomer i det danske sprog”, der i bogstaveligste forstand illustrerer det, vi sådan går og siger af mærkelige ting. (Idiomer kalder man også for ‘faste vendinger’.)
Kig forbi og sig hej på stand C3-23A.
Der signeres og tegnes alle dage.

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.