Elena Ansótegui

Elena Ansótegui (f. 1979) er underviser og forsker ved Institut for Engelsk, Germansk og Romansk, Københavns Universitet). Pt. skriver hun sin ph.d. ved Universidad Autónoma i Madrid om oprindelige folks modstands­kultur i Mexico. Hendes forskningsfelt er relateret til historien om utopier og socia­le bevægelser såsom miljø- og kvindekampe i Latinamerika, især knyttet til de oprindelige folk i Bolivia og Mexico. Hendes seneste publi­kationer omfatter: ”Bolivia. Den oprindelige befolknings nye oprør” i Latinamerika Nu (2021), ”Tren maya o barbarie: Comunidades indígenas en el contexto de la globalización” i Pensamiento social danés sobre América Latina (2021) og ”De la utopía arcaica a la utopía ecológica: la identidad indígena en América latina” i Nuevos mundos (2020).

Genre

Fagbøger

overskrift
Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.