Jakob Weis

Genrer

Jakob Weis (f. 1970)

Autodidakt dramatiker/manuskriptforfatter. Debuterede med sit første teatermanuskript i 1993. Skriver film, tv-serier, teater, radio og opera. Jakob Weis har vundet tre Reumert-priser som Årets Dramatiker for hhv. Hamlet in absentia i 2017, Udslet Hornsleth i 2011 samt Helmer Hardcore og Håndbog i overlevelse i 2007. Han har blandt andet modtaget Allen Prisen, Henri Nathansen Prisen og Danske Dramatikeres Hæderspris. Weis er tidligere leder og medstifter af Dramatisk Laboratorium på Teater V, samt underviser og uddannelsesmentor på Den Danske Scenekunstskole.

Jakob Weis skriver i dag mest film og serier, og vandt i 2019 sin første Bodil med spillefilmen Den tid på året.

På Koppelwrite har Jakob fået udgivet sit manuskript til den anmelderroste teaterforestilling (om) “Møller & Larsen”, samt sin Reumertprisvindende Libretto til operaen “Hamlet in absentia”.

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.