Jens Henrik Jensen

Genre

JENS HENRIK JENSEN, forfatter og journalist, fik sit gennembrud med Kazanski-trilogien, Kællingen i Kraków (1997), Hofnarren i Murmansk (1999) og Ulven i Banja Luka (2002). Derefter udgav han den anmelderroste bestsellerserie om kriminalassistent Nina Portland, Økseskibet (2004), Kulmanden (2007) og Spøgelsesfangen (2010). I 2012 udkom De hængte hunde, første bind i trilogien om krigsveteranen Niels Oxen og magtnetværket Danehof, der blev efterfuldt af De mørke mænd (2014), De frosne flammer (2016) samt fortsættelserne Lupus (2018) og Gladiator i 2021 samt Pilgrim her i 2023.

Med OXEN-serien fik Jens Henrik Jensen sit store internationale gennembrud, og hans krimier er solgt til udgivelse i en lang række europæiske lande. Desuden er OXEN filmatiseret som tv-serie, der planlægges sendt i Danmark i efteråret 2023.

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.