Jesper Bræstrup Karlsen

Jesper Bræstrup Karlsen (f. 1966)

Jesper er en af Danmarks mest produktive dramatikere, og har mere end 40 stykker professionelt opført ny dansk dramatik bag sig. Han var med Det Tabte Land i 2018 nomineret til en Reumert-pris, for årets bedste musikdramatik. Jesper har tidligere vundet Reumert-priser med forestillingerne Nikio (2004), Gidsel (2007) og 69 (2008).

I 2021 blev han fungerende kunstnerisk leder af Dramatiker Væksthus, som er et 2-årigt undervisningsforløb, som udvikler nye danske børne- og ungdomsdramatikere. Jesper sidder i dag desuden i bestyrelsen for Danske Dramatikere.

De gennemgående temaer i hans dramatik er identitet og konfrontationen med tilværelsens store spørgsmål, hvad enten det er i klassikerfortolkninger eller i originale værker for børn eller voksne. Hans dramatik er båret af et stærkt sprog og mod til at bruge patos og humor i de mange forskellige historier i forfatterskabet.

På Koppelwrite har Jesper fået udgivet manuskriptet til den anmelderroste og Reumertpris-nominerede musik-teaterforestilling  “Det Tabte Land”;

Genrer

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.