Jesper Wung-Sung

Jesper Wung-Sung debuterede i 1998 med novellesamlingen To ryk og en aflevering, der indbragte ham Bogforums debutantpris. Ved siden af sine romaner og børne- og ungdomsbøger har Wung-Sung udgivet syv novellesamlinger og satte sig ved sin debut som mål at skrive 200 noveller i alt, og med denne ottende – Ud af ti mænd – når novelle-antallet op på 132. Udgivelsen markerer samtidig hans 25års jubilæum som forfatter.

Wung-Sung har blandt andet modtaget Det Danske Akademis Silas-prisen, Kulturministeriets forfatterpris for børne- og ungdomsbøger og Danmarks Skolebibliotekarers børnebogpris. Romanen En anden gren indbragte ham De Gyldne Laurbær i 2017.  I 2022 udkom romanen Kvinde set fra ryggen til store roser og samme år blev Wung-Sung optaget i det prestigefyldte Det Danske Akademi.

Genre

Skønlitteratur

overskrift
Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.