Kirsten Damkjær

Genre

Livsstil

overskrift

Læge Kirsten Damkjær,

Forfatter til “Det Særlige Forældreskab”

Mød Kirsten Damkjær: Praktiserende læge og mor, som har kombineret sin professionelle viden med personlige erfaringer for at skabe den ultimative guide til særligt forældreskab.

“Som mor til et barn med hjertesygdom og høretab kender jeg dybt til de udfordringer, det medfører at opdrage et barn med særlige behov. Udfordringerne kan virke overvældende, men de kan også være kilden til uanede muligheder. Med ‘Det Særlige Forældreskab’ vil jeg gerne give dig redskaberne til at navigere i både udfordringerne og mulighederne.”

Tag det første skridt på denne rejse. Lad min bog være din ledsager, når du søger indsigt, støtte og styrke i dit særlige forældreskab.

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.