Lars Handesten

Genre

Fagbøger

overskrift

Lars Handesten (f. 1956) lektor, ph.d., Institut for kulturvidenskaber, SDU, og skribent og kritiker ved Kristeligt Dagblad. Deltager i forskningsprogrammet Uses of Literature, SDU. Har bidraget til Dansk litteraturs historie 1960-2000, bd. 5 (2007). Seneste større publikationer: Bestsellere. En kultur- og litteraturhistorie om de mest solgte bøger siden 1980 (2014), Litteraturen rundt. Aktører i det litterære felt (2018) og rapporten Forandringer i forlagsbranchen – med særligt henblik på de små forlags aktuelle status og betydning (2018). Medrdaktør af Læsninger på tværs (2022). Er aktuel med Årstiderne på vers – i danske vidgte, sange og salmer

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.