Line Baun Danielsen

Genrer

Biografi


|,

Debat


|,

Livsstil

overskrift

Line Baun Danielsen, f. 1961. Tidligere ishockeyspiller og studievært. Med på TV 2 fra begyndelsen. Driver i dag eget kommunikationsbureau.

Hele vejen til kisten er en hyldest til det at blive ældre. Målet er at inspirere andre til at tænke over, hvordan de gerne vil leve deres liv, turde mere og aldrig lade sig kue af, hvad andre mener, kvinder kan – eller ikke kan – når de nærmer sig eller for længst har passeret de 50 år. Det er også en protest mod et ungdomsforherligende samfundssyn, og så er det Line Baun Danielsens personlige fortælling om at begynde forfra, forfølge sine drømme og ikke mindst holde sig mentalt og fysisk skarp … hele vejen til kisten.

Foto: Emil Lewis

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.