Minik Rosing

Minik Rosing er professor i geologi ved det tværfaglige Globe Institute på Københavns Universitet. Han forsker i livets påvirkning af Jordens geologiske udvilkling og har blandt andet bevist, at fotosyntesen allerede fandt sted for 3,7 milliarder år siden. Rosing er desuden medlem af Videnskabernes Selskab og har modtaget en lang række hædersbevisninger, blandt andre DR’s Rosenkjærpris, H.C. Ørsted Prisen, den grønlandske fortjenstmedalje Nersornaat, Danmarks Geologipris og Rungstedlundprisen. Minik Rosing er aktuel på Bogforum med sit bidrag til bogen ”Videnskab fra vilde hjerner” (2023), som giver et unikt indblik i den nyeste viden fra nogle af Danmarks bedste forskere. Bogen bygger på podcastserien af samme navn.

Foto: Les Kaner

Genre

Fagbøger

overskrift
Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.