Pernille L. Stenby

Pernille L. Stenby (f. 1991) debuterede i 2018 med Inkarnation der er første bind i den dystopiske fantasyserie Mestenes. I 2019 udkom andet bind, Under huden, og i 2021 udkom Et manipuleret liv der er en selvstændig spinoff i samme univers.

Stenbys kreativitet rækker langt ud over det skrevne ord. Hun har også udgivet tegneserier, men arbejder primært som konservator med speciale i fugle. Under sin uddannelse på Det Kongelige Danske Kunstakademi har hun erhvervet en solid forståelse af evolution og materialenedbrydning som hun også bruger i sit forfatterskab. Stenbys værker blander LGBTQ+, horror og psykologiske elementer og udvider fantasygenrens grænser.

Du kan møde Pernille L. Stenby på Ulven og Uglens stand og følge hende på Instagram @Pernille.L.Stenby.

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.