Rikke V. Stoltz

uglyduckli.dk

Rikke V. Stoltz er én af de kvindelige serieiværksættere herhjemme, som går vejen og inspirerer os med, hvordan vi udfordrer os selv og vores samfund på den helt store klinge.

Hun har holdt foredrag, f.eks. inviteret af TED i Rom, samt som vikar for Connie Hedegaard som morgentaler på Aarhus Universitet.

Hendes generelle budskab er: HVAD er det, vi alle kan gøre, for at gøre en forskel? HVORDAN kan vi – skridt for skridt – påvirke verden omkring os i en bedre retning?

Rikke er, om nogen, et eksempel på én, der udfordrer, overskrider og accepterer egne grænser! Og hun har selv oplevet store udfordringer og efterfølgende måttet lære sig nye strategier til at håndtere livets pres og kriser.

Med en baggrund i Maersk og det operationelle ansvar for Maersk Line i Sydamerika og 18 år i udlandet har hun de senere år boet og arbejdet i Danmark.

Her har hun været nøgleperson i forhold til at: – Medskabe verdens største vindmølleinstallationsskibe (engelsk foredragsbeskrivelse) – Skabe en mulig “flydende cykelsti” ved siden af Øresundsbroen (cykelfærger) – Skabe international respekt omkring vores julehjertetradition (med firmaet Ugly Duckli) – Opstarte TEDxFrederiksberg med overvældende succes og opbakning Samt at – Skabe mulighed for lettere adgang til helende planter til de mange med kroniske smerter (CBD vidensdeling hjemmesiden Mit Fine Liv samt foreningen Institut for Livskvalitet).

Hvis du vil med ind i styrehuset og høre, hvordan du går fra en idé på en serviet til en solid succes – og ikke mindst holder balancen imens – så kan du glæde dig til Rikkes V. Stoltz’ inspirerende positive, højenergetiske og transformerende foredrag og projekter.

Læs mere om Rikke på hjemmesiden Stoltz.dk samt på hendes personlige LinkedIn profil (Rikke V Stoltz).

Genrer

Aktiviteter med Rikke V. Stoltz

Avanceret søgning

Kig ind med Rikke V. Stoltz

Avanceret søgning
Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.