Thomas Markmann

Genrer

Thomas Markmann (f. 1971)

Thomas er dramatiker og uddannet fra Dramatikeruddannelsen ved Aarhus Teater i 2010, og har siden fået sine manuskripter produceret på diverse små og store scener i Danmark. Han modtog Årets Reumerts Talentpris i 2011, vandt en Årets Reumert i 2015 for manuskriptet til Beton, der samme år også vandt prisen for Årets Forestilling. Han var nomineret igen i 2017, for sit manuskript til forestillingen Drengen der ville være vægtløs. Thomas har siden 2014 siddet i bestyrelsen for Danske Dramatikere og blev i starten af 2021 udpeget til Statens Kunstråds Repræsentantskab. Han har udover ny dansk dramatik, lavet en del dramatiseringer og bearbejdelser, samt skrevet til både film og radiodramatik. Dele af hans produktion er oversat til Engelsk, Tysk, Svensk og Russisk.

På Koppelwrite har Thomas fået udgivet sit Reumertpris-vindende manuskript til teaterforestillingen “Beton”, samt sit Reumertpris-nominerede manuskript til “Drengen der ville være vægtløs”.

 

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.