Program
Bogforum 2023

Program

Gå på jagt i programmet for årets Bogforum, der byder på aktiviteter, scenearrangementer, konkurrencer og meget andet.

Børnenes Bogforum

Tag med til en weekend i børnebøgernes verden og gå på opdagelse i programmet for Børnenes Bogforum, der indeholder alt fra fordybelse til sjov og spas.

Gå på opdagelse

DE OFFICIELLE SCENER

På Bogforums officielle scener kan I glæde jer til en lang række spændende og inspirerende scenearrangementer.

Find dem her

HOS UDSTILLERNE

Udstillerne har planlagt en masse spændende oplæg og aktiviteter. Find overblikket over dem her, og gå på opdagelse allerede inden I kommer.

Få overblikket her

KIG IND PÅ STANDENE

På Bogforum sker der noget hele tiden. Her finder du de mange heldagsaktiviteter på standene, der helt sikkert er værd at lægge vejen forbi.

Kig ind her

Udstillere

På Bogforum har vi nogle af de bedste udstillere! Ved du ikke, hvem du skal besøge først, eller hvilken stand du i hvert fald ikke må gå glip af? Så gå på opdagelse i vores liste over udstillerne på Bogforum 2023 og find ud af, hvem du kan møde i hallerne.

Se listen her

Forfattere

Hvert år lægger flere hundredvis af forfattere vejen forbi Bogforum og deltager i arrangementer på scener og stande. Få overblikket over de mange forfattere, der besøger os, her og lær dem bedre at kende, inden du kan møde dem på Bogforum 2023.

Mød forfatterne her

Gå på opdagelse

Gå på opdagelse

Bogforums fulde program indeholder allerede mere end 1000 programpunkter, og der kommer løbende flere til i takt med at udstillerne opretter deres aktiviteter her i onlineprogrammet.

Se efter genre

Se programmet efter genre

Klik på en genre for at se alle programpunkter i den genre

 • Aktivitetsområde
 • Balkonscenen

  Balkonen er Bogforums nyest tilkomne scene (2022). Her er der en afslappet stemning, en ung publikumsprofil og plads til flere forskellige emner og arrangementer. Balkonen ligger på 1. sal over foyeren.

 • Bellascenen

  På Bellascenen finder du masser af gode arrangementer om vidt forskellige emner. Fra prisoverrækkelser til traditionelle interviews. Bellascenen ligger i Hal C.

 • Biografiscenen

  Scenenavnet siger det hele. Der er på Biografiscenen, du finder både historiske og aktuelle biografier – og selvbiografier. På Biografiscenen kan du møde stærke profiler inden for politik, sport, teater, film, musik og kultur. Biografiscenen ligger i Auditorie 15.

 • Børnescenen

  Børnescenen er ikke kun for børn, men for hele familien. Her er god plads til sjov, spas og store armbevægelser, når vi inviterer til shows for børn i alle aldre. Børnescenen ligger i Børnebogsforum (Hal B).

 • Comicsscenen

  Bogforums Comicsscene trækker hvert år masser af mennesker til. Her kan du opleve interviews med danske og internationale tegnere og forfattere, deltage i quizzer og høre historier om alle dine yndlingshelte fra tegneserieverdenen. Comicsscenen er placeret i Hal E.

 • Debatscenen

  På Debatscenen tages der fat på nogle af de emner, der fylder i medierne og samfundet. Debatscenen ligger i Hal C.

 • Den Lille Scene

  Børnescenens lillesøster, hvor der er plads at mødes omkring samtaler, interviews, tegn & fortæl-arrangementer og alt det de gode børnebøger ligger op til. Den Lille Scene ligger i Børnebogsforum (Hal B).

 • DR-scenen
 • Læselounge
 • Litteraturscenen

  Litteraturscenen er forbeholdt skønlitteraturen. Her kan du opleve nogle af Danmarks bedste skønlitterære forfattere i samtaler og interviews. Litteraturscenen er placeret i Auditorie 11.

 • Lyttesalonen

  Hos Lyttesalonen er det lydbogen, det handler om. Oplæsninger, interviews og meget mere med lyden i centrum. Lyttesalonen ligger i Hal C.

 • Meet’n’Greet
 • Ny Scene

  Ny Scene er Bogforums lille caféscene, der ligger i forlængelse af mikroforlagene. Her er der caféborde og mulighed for at sætte sig med en øl, et glas vin eller vand. På Ny Scene kan du opleve litteratur af høj kvalitet og arrangementer i mange forskellige former. Ny Scene ligger i Hal E.

 • Skriv & Udgiv-scenen

  Skriv & Udgiv-scenen er scenen for udstillerne i Skriv & Udgiv-området. Her er der fokus på skriveproces og alt det, det er værd at vide, hvis du selv går med en forfatter i maven og vil vide mere om, hvor man begynder – og hvad man skal være opmærksom på. Scenen ligger i Hal C.

 • Store Scene

  På Store Scene præsenteres de største arrangementer og navne. Her er masser af siddepladser, god lyd og godt udsyn, til når de helt store forfattere besøger Bogforum. Store Scene er placeret i Hal A.

 • Temascenen

  Temascenen er en åben scene, på alle måder, hvor der er plads til flere tematiske arrangementer om alt fra livsstil til krimi. Temascenen ligger i år på balkonen overfor Hal D.

 • Vidensscenen

  Vidensscenen er der, hvor du finder alt fra faglitteraturens verden. Historie, politik, kultur, videnskab og meget mere. Vidensscenen findes i Auditorie 12.

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.