Kæpheste-forhindringsbane

Kom og krudt af på vores kæpheste-forhindringsbane

Dage

Standplads

B6-001

overskrift

Genre

Anden

overskrift

Type

Andet

overskrift

Legeakademiet er for første gang nogensinde at finde på Børnenes Bogforum. Vi er glade for, at vi kan byde jer velkommen på vores to vidt forskellige stande. Én stand til børn, der trænger til at brænde krudt af – og én stand til børn, der har brug for at sidde roligt og fordybe sig lidt med en hyggelig aktivitet.

På stand B6-001 finder du vores kæpheste-forhindringsbane. Her får dit barn udleveret en kæphest og skal derefter bevæge sig igennem vores kæpheste-forhindringsbane, hvor der skal rides i slalom, balanceres, fiskes med mere.

Er gassen ved at være gået af ballonen? Eller skal batterierne lige lades op, inden I fortsætter rundt på messen, finder du på stand B3-010 vores legeområde, hvor du og dit barn kan bygge med Plus-Plus BIG, ae en giraf eller en slange, lave tegninger og slappe af med nogle rolige sanselege.

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.