Engle og Maskiner

Miri-Ann Beuschel om "Engle og Maskiner"

Tidspunkter

Se dit -program her

Fredag 3/11 kl. 15.30-15.50
Søndag 5/11 kl. 15.30-15.50
overskrift

Genre

Skønlitteratur

overskrift

Iris bor i en flække hvis kulturliv er gjort af Indre Mission, Pinsevækkelsen, riffelskydning, technofester og narko. Før hun forfølger sine drømme i storbyen, søger hun råd hos hemmelige vejledere i et stråtækt hus ikke så langt fra den biologiske families. Er fantasien et tilflugtssted eller den eneste frugtbare jord, fremtiden plantes i? Hvis man har set et glimt af Paradis, hvordan skaber man det så omkring sig? Engle og Maskiner er en skønlitterær skildring af den transformation, der finder sted, når et individ oplever kundalini vækkelse og skal bruge de nyfundne kræfter til at reparere alverdens dårligdomme. Den behandler emner som svigt, misbrug, samfundslede og kærlighedens vækstpotentiale med håb og optimisme. Engle og Maskiner tilbyder et menneskeligt eksempel på, hvordan spiritualitet kan plantes på nyttig vis i virkeligheden og det daglige liv.

Deltagende forfattere

Miri-Ann Beuschel

overskrift
Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.