Pionerer i dansk gastronomi

I 25 år har Søren Ejlersen fra Aarstiderne insisteret på den grønne og bæredygtige mad, og her fortæller han om arbejdet med at få danskerne med på den økologiske vogn. Herefter kan du opleve Jesper Uhrup Jensen – anmelder, skribent og manden bag magasinet Gastro – som fortæller om de bedste og værste måltider, og hvorfor vores madkultur er så vigtig.

Scenedeltagere

Jesper Uhrup Jensen(FORLAGET 28B)


Søren Ejlersen(People’s)

overskrift

Tidspunkter

Se dit -program her

Søndag kl. 12.05-13.00
overskrift

Scene

Balkonscenen

overskrift

Genre

Gastronomi

overskrift

Andre aktiviteter med Jesper Uhrup Jensen eller Søren Ejlersen

Avanceret søgning
Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger.

OBS! Fornavn og efternavn må ikke være det samme! Så kan din bruger ikke oprettes. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder. Vi bruger kun dit fornavn og efternavn til at sikre mod spam-robotter.

Hav Bogforum lige ved hånden

Installer
×