Aarhus Universitetsforlag

Find os på stand

C2-001

overskrift

Aarhus Universitetsforlag er Danmarks største universitetsforlag og et videnshus i stadig udvikling. Vi formidler forskningsbaseret viden til såvel den almene offentlighed som til forskningsmiljøer verden over. Vi publicerer bøger på tryk og digitalt, og forlaget er medejer af produktionsselskabet Videnslyd, der formidler videnskab i form af daglige radioudsendelser til Radio4 og podcasts. En vigtig partner er Folkeuniversitetet, der hvert år afholder flere end 4.000 forelæsninger, videns- og festivalarrangementer i et tæt samarbejde med universiteterne og landets forskere med henblik på at gøre forskningens teorier, metoder og resultater tilgængelige for et bredt publikum.

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.