AlfaSavanna

Find os på stand

C1-018Q

overskrift

AlfaSavanna hjælper virksomheder OG medarbejdere med at løse op i det dårligt arbejdsmiljø (stress, mobning, mistrivsel).  Vi har skrevet 3 bøger om emnet.  En af bøgerne (The Beast) omhandler den mørke leder, for en forståelse af hvorfor så mange mistrives, og har det dårligt med deres chef.  En anden af vores Bøger (En medarbejders guide til empowerment og tillid fra chefen…), fortæller medarbejderen om HVORDAN de kan LEDE OPAD, for at få den gode relation og tillid fra deres chef, sådan at de ikke mistrives længere.

Udover hjælper vi virksomheder med at forbedre arbejdsmiljøet generelt, sådan at medarbejderne kan trives, og stress kan nedbringes.

https://alfasavanna.dk/

 

 

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.