Atlas Magasin

Find os på stand

C3-026

overskrift

ATLAS er et uafhængigt journalistisk samtidsmagasin, der udkommer seks gange om året på print og løbende på nettet. ATLAS har siden sin begyndelse i 2010 haft en ambition om at være et velskrevet alternativ i en medieverden, hvor nyt er bedst og først er størst. Med en spændvidde, der dækker politik, kultur og samfund skriver vi om alt det, der sker omkring os. Vi definerer aktualitet som det vigtige, fremfor det nye.

ATLAS tager det bedste fra litteraturen ind i journalistikken. Det er vores artikler af blandt andre Su­zanne BrøggerLars FrostKristian Bang FossTheis ØrntoftIda HolmegaardThomas Korsgaard og Mikkel Rosengaard gode eksempler på.

Vil du have ATLAS sendt til døren seks gange om året?  Bliv abonnent her. 80kr om måneden, 50kr for studerende. Du kan også kigge forbi vores stand og få en særlig Bogforumvelkomstpakke, når du opretter dig som abonnent. Velkomstpakken indeholder: Mulepose, de seks seneste magasiner + en valgfri bog eller plakat.

Udover at producere vores magasin, så udgiver vi bøger, afholder skrive- og podcastkurser og stabler forskellige arrangementer på benene. Hold øje med vores aktiviteter og gode tilbud i vores nyhedsbrev, som du kan skrive dig op til her.

 

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.