Blue Pearl Books

Blue Pearl Books er et lille forlag, som udgiver pædagogiske bøger til forældre og pædagogisk personale samt børnebøger. Vi lægger vægt på, at vores udgivelser er smukke og tiltalende for såvel store som små. Vi støtter bæredygtighed og vælger derfor så vidt muligt at benytte bæredygtige materialer og producere lokalt.

Blue Pearl Books fik sine rødder fra Børneøen Bonsai. Børneøen Bonsai er en skov-, udflytter og Steiner børnehaven nord fra København, som blev grundlagt i 2000. Bonsai´s Pædagogerne blev inspireret af idéen at bygge bro mellem barnets hjem og daginstitutionen for at tilbyde rammer for en god og sund barndom. Efterspørgsel fra forældrenes og pædagogernes side blev til et stor bogprojekt, hvor vi begyndte med at skrive bøger om vores pædagogik og alt den viden der er fulgt med: om mad, om eventyr, om sange, og pædagogisk faglige emner som naturpædagogik og tilknytningsteorier. Idet blev broen understøttet af Blue Pearl Books forlag, som blev stiftet i 2019. Vi ser frem til at udvikle flere bøger omkring tidlig barndom, naturpædagogik og børnelitteratur.

Forfattere hos Blue Pearl Books

Avanceret søgning

Aktiviteter hos Blue Pearl Books

Avanceret søgning

Kig ind aktiviteter hos Blue Pearl Books

Avanceret søgning
Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.