BoD

Find os på stand

C2-026

overskrift

Med BoD kan du som forfatter eller forlag skabe og udgive præcist de bøger, som du ønsker. Med den fulde kreative frihed tager du selv hånd om din bogudgivelse og vælger mellem forskellige services inden for layout og redigering. BoD sørger for, at din bog og e-bog er tilgængelige i alle relevante boghandlere.

BoD står for Books on Demand, og det betyder, at bøgerne først trykkes på bestilling og dermed først, når de er solgt. På den måde undgås spild, og du løber ingen økonomisk risiko som forfatter eller forlag.

BoD er europæisk pionér og ledende specialist inden for digital bogudgivelse med mere end 20 års erfaring og over 4 millioner trykkeklare titler.

Kig forbi stand C2-026 og se de mange fine udgivelser og mød folkene bag!

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.