BOOK LAB

Find os på stand

C3-004

overskrift

Hos BOOK LAB eksperimenterer vi med boghåndværk. Vi udvikler og udgiver bøger, som pirrer læserens sanser. Bøger der rører og berøres i et omfang, så de sjældent forlader sofabordet til fordel for bogreolen. Det gør vi fordi, bøger for os er mere end en kassette for hjemløse ord.

Bøger er et håndværk på linje med designmøbler og arkitektur; de har et potentiale, der rækker ud over deres primære funktion. Alle ved, at værdien af en Wegner-stol overstiger siddekomforten. Det samme gælder oplevelsen af en smukt bearbejdet bog. Den overgår summen af billeder og ord.

Vi stiller høje krav til håndværk og materialevalg. Til gengæld overlader vi indholdet til dig. For os kan bøger om potteskår og Kierkegaard være lige så visuelt nyskabende som bøger om bagværk og Bauhaus. Så har du en god idé, et færdigt manuskript eller et arkiv fyldt med billeder og ikke mindst lyst til at få udgivet en bog ud over det sædvanlige, har vi tilknyttet tekstforfattere, fotografer, grafiske designere og boghåndværkere, der kan hjælpe med at realisere dit projekt.

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.