Gads Forlag er et af Danmarks ældste forlag grundlagt i 1855. Vi er et uafhængig forlag med et udgivelsesprogram, der omfatter værker om historie og kultur samt romaner og biografier foruden bøger til børn og unge under imprintet Gads Børnebøger. Vi står samtidig bag Danmarks mest citerede opslagsværk, Kraks Blå Bog, og vi udgiver lærebøger til en række uddannelser, bl.a. til sundhedsprofessionerne og under forlagsnavnet Trojka til erhvervsakademierne. Som sidste skud på stammen har vi startet imprintet Nord Academic, der udgiver forskningslitteratur af højeste kvalitet. Desuden forestår Gads Forlag ofte udgivelser i samarbejde med museer, virksomheder mfl.

Forfattere hos Gads Forlag

Avanceret søgning

Aktiviteter hos Gads Forlag

Avanceret søgning

Kig ind aktiviteter hos Gads Forlag

Avanceret søgning
Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.