Gunnar Wille

Find os på stand

AA-002D

overskrift

JEP, så er det BogForum igen og jeg sidder som altid i Artisk Alley med alle mine bøger. Skrumpen fra Det Ydre rum, Magiske Mads, Ritas Jul osv. Og i år har jeg min nyeste udgivelse med, Håndbog i Universskabelse, som er bog om hvordan man skaber dramatiske universer. Skrevet sammen med Jakob Wille og Simon Andreasen. 300 sider, 200 illustrationer og pakket med viden og kreativitet og skabelse. Og jeg har selvfølgelig min tegneblok og Skrumpen med. Så kik forbi og få en snak med den gamle forfatter.
Venlige hilsener
Gunnar Wille

I 2021 havde Gunnar Wille 50 års jubilæum som kunstner og i den anledning indledte han et projekt som gik ud på at skabe 50 små film, en for hvert år i de 50 år. Det er er kommet 48 film ud af startende i 1971 og sluttende i 2022. Han fortæller om hvordan han arbejderde og viser skritser og metoder frem. Samtidig fortæller han om hvad der sker i verden i de år. De store begivenheder som Berlinmurens fald og Vietnamskrigen afslutning. Det hele er samlet i The Box som kan købes til BogForumspris 450,00.

I 2017 startede Gunnar Wille arbejdet med at skabe den ulimative Håndbog i Universskabelse sammen med Jakob Ion Wille og Simon Ion Andreasen. Det arbejde er nu fuldendt og bogen udkom i august 2023. Køb den på BogForum.

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.