Klørkonge

Find os på stand

C3-23A

overskrift

Klørkonge er et forlag, der har specialiseret sig i myldreplakater. Nyt i år er plakater med Fanø, Bornholm og Samsø. Derudover er der ‘piratskibsplakaten’ tilvirket for M/S Museet for Søfart og ikke at forglemme hittet: “128 idiomer i det danske sprog” – der egner sig perfekt til undervisningsbrug.

Klørkonge udgiver også bøger – fx “Sindssygt langt ude københavnske godnathistorier”, en serie der også eksisterer som podcasts. (Den første podcast blev lavet så tidligt som i 2006.)

Kig forbi standen – forfatter og tegner Boris Boll-Johansen er oftest til stede, og han skriver og tegner gerne kruseduller på plakater og i bøger, og hvad der ellers sælges.
Husk: Der er specielle messetilbud!

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.