KOPPELWRITE

Find os på stand

C3-003

overskrift

KOPPELWRITE blev stiftet tilbage i 2009 af Pelle Koppel og startede med at udgive de verdenskendte norske strikkeguruer Arne & Carlos’ bøger i Danmark.

Siden har forlaget udgivet diverse bøger for både børn, unge og voksne. I 2019 opstartede forlaget udgivelsesrækken Dramatisk Dansk og begyndte dermed at udgive nyere danske succesfulde skuespil. Dette fokus på den nyere danske scenedramatik vil også fremadrettet være et indsatsområde og forlaget har i dag udgivet hele 25 forskellige titler i serien og der er flere på vej …

I 2021 udkom den danske udgave af den norske bestseller Til Ungdommen, som Pelle Koppel og Teater V siden har opført som anmelderrost og prisvindende teaterforestilling. Forestillingen har været vist i flere omgange, siden efteråret 2021, og har netop kunnet opleves igen, denne gang på Aveny T, og er nu afsted på turné i hele landet. Teaterforestillingen vender tilbage til hovedstaden, i foråret 2025.

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.