Poesiens hus & Poesiens Bus

Find os på stand

ESYD-006

overskrift

Poesiens Hus er et originalt og omverdensvendt, der arbejder for at alle oplever poesiens forandringskraft. Forandringskraften stiller vi et skarpt fokus på gennem afholdelsen af poetiske arrangementer, workshops for børn og unge, nordiske unge-redaktioner (som bl.a. i vores tungedrillende, men iørefaldende poesiantologi Nordens Allerbedste Pensumløse Poesi, eller bare NAPP) og Poesiens Bus. Bussen er et poetisk mesterværk, der vækker opsigt hvor end den kører, og den når landet og norden rundt med forfattere, frivillige, musikere, kunstnere og entusiaster i alle afarter, for at sprede poetiske budskaber og skaberglæde.

Poesiens Bus kan man få glæden af at se på nært hold ved vores stand på dette års Bogforum, hvor vi også vil byde jer velkommen til en glædelig snak om poesi, NAPP, Ordbær Ordbøger, klima-workshops og meget andet.

Vi inviterer også til workshops ved vores stand, under temaerne klima, demokrati og vold, hvor vi ønsker at kaste lys over tidstypiske og presserende emner.

 

Kontakt

poesienshus.dk

overskrift

Følg os

overskrift

overskrift
Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.