Politikens Forlag

Find os på stand

B5-005
, C2-006

overskrift

Politikens Forlag holder til i JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen og er en af Danmarks største, mest prisvindende forlagsvirksomheder – med fokus på skønlitteratur, fagbøger, erindringer og biografier samt journalistiske bøger og børnebøger.

Forlagshuset blev grundlagt i 1946 og udgav primært fag- og håndbøger frem til år 2000, hvor man revitaliserede udgivelsesområderne med stor succes. Siden 2006 har forlaget også skabt en markant skønlitterær profil på det danske marked og vundet adskillige litterære priser. Forlaget har derudover et stærkt, anmelderrost og prisbelønnet krimi/spændingsprogram. På børnebogsområdet udgives en lang række serier og brands inden for fantasy, videnskab, historie, natur og alt det, der optager børn i dag.

Forlaget har et bredt faglitterært program med kvalitetsbøger udarbejdet i samarbejde med fagligt anerkendte forfattere – først og fremmest inden for biografier, sundhed og livsstil, kogebøger, aktuelle bøger, humor og rejsebøger.

Kom og besøg os på stand C2-006, hvor der vil være gode messetilbud og et stjernespækket sceneprogram med alle vores forfattere. Og kig også forbi vores stand i Børnebogsforum: B5-005

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.